Clos Gómez se v Granadě stal terčem nadávek i hozené lahve

Hráči Granady spílají Closu Gómezovi (© marca.es)

Hodně divokou dohru mělo včerejší utkání mezi Granadou a Realem Madrid. Andalusané si po prohře 1-2 vybíjeli zlost na Closu Gómezovi.

Rozhodčí se stal terčem nadávek po konečném hvizdu. Moisés a Siqueira byli za protesty vyloučeni, Dani Benítez hodil po arbitrovi plastovou lahev, která jej trefila do hlavy.

Podle zápisu o utkání, který dorazil do sídla Španělského fotbalového svazu se zpožděním, neboť v šatně rozhodčích po skončení zápasu nešel kromě teplé vody ani internet, označil Moisés Close Gómeze za "zloděje" a "zku.vysyna" a Siqueira za "sprosťáka". Álex Geijo směrem k sudímu vykřikl, že "jim zku.vil celou sezónu", za což ale napomenut nebyl.

Nominace Close Gómeze na utkání byla kritizována už v předešlých dnech, neboť 39letý rozhodčí se narodil v Zaragoze, která bojuje s Granadou o záchranu v Primera División.

Hodně naštvaný byl také prezident Granady Quique Pina: "Není to o tom, že je to rozhodčí z Aragonie, ale že se narodil v Zaragoze. Teď se tam může v klidu vrátit, určitě mu postaví sochu. Pískal nás už proti Mallorce, kdy přerušil zápas kvůli tomu, že jednomu chlapci vyklouzl deštník z ruky. A v dohrávce proti nám nařídil penaltu. K dnešním střetnutí vůbec neměl být povolán."

Podívejte se na divoký závěr utkání mezi Granadou a Realem Madrid

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace