Cristiano Ronaldo chce v Realu Madrid dodržet smlouvu

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Cristiano Ronaldo se dlouho nevyjadřoval ke spekulacím o změně působiště, až dnes ujistil fanoušky Realu Madrid, že nemá v plánu skončit v klubu předčasně.

"Mám jasno v tom, že chci v Realu Madrid dodržet smlouvu. Co se stane poté, to to nevím," prohlásil portugalský reprezentant, který má na Bernabéu smlouvu do roku 2015.

Real Madrid o víkendu v lize znovu ztratil, když remizoval na hřišti Osasuny. Šance na obhajobu titulu má Bílý balet mizivé, soustředí se proto na možnost získat Décimu, tedy desátý triumf v Lize mistrů. "Décima je něco, o čem sní každý fanoušek Realu Madrid. Vloni nám chyběl krok, což bylo frustrující, naštěstí letos máme novou příležitost. V cestě nám ale stojí silný Manchester United. Nebude to lehké, šance na postup jsou 50 na 50."

Cristiano Ronaldo se také vrátil ke Zlatému míči, v němž opět skončil za Lionelem Messim: "Už jenom nominace do finálové trojice pro mě byla velkou ctí. Jsem za to šťastný. Je potřeba být skromný a uvědomit si, v čem se ještě můžete zlepšit. Jsem ambiciózní, vždy chci vyhrát. Na tom se nic nezmění do chvíle, než s fotbalem skončím."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace