Cristiano Ronaldo: Nikdo se se mnou nebude moci srovnávat. Nikdo další nebude Cristianem Ronaldem

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Cristiano Ronaldo poskytl u příležitosti představení svých nových kopaček značky Nike rozhovor, v němž ujistil, že se svým přístupem k fotbalu považuje za jedinečného.

"V začátcích jsem snil o tom, že se jednou stanu nejlepším fotbalistou světa. Když jsem to řekl kamarádům, nevěřili mi. Ale já byl vždy přesvědčený, že potenciál na to mám," uvedl 33letý Portugalec.

"Když jsem začínal hrát v Manchesteru United, ukázalo se, že není příliš hráčů s mým talentem, odhodláním, pracovitostí, fotbalovou etikou... Nikdo se se mnou nebude moci srovnávat. Nikdo další nebude Cristianem Ronaldem."

Cristiano Ronaldo se v posledních týdnech může pochlubit skvělou formou, z níž vytěžil Real Madrid postup do čtvrtfinále Ligy mistrů přes PSG. V lize už Blancos ztratili naději na titul, Cristiano Ronaldo ale může získat alespoň individuální ocenění. Velkou rychlostí totiž snižuje manko na Lionela Messi, prvního muže tabulky střelců. Na barcelonského soka ztrácí šest zásahů.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace