Cristiano Ronaldo: Píská se na mě, protože jsem bohatý, pohledný a dobrý

Cristiano Ronaldo v diskusi s rozhodčím (© marca.es)

Cristiano Ronaldo byl po včerejším utkání na půdě Dinama Záhřeb hodně rozladěný z tvrdých zákroků hráčů chorvatského celku.

Jeden z nich si vyžádal tři stehy na kotníku, hvězda Realu Madrid tak i přes výhru 1-0 kritizovala rozhodčího: "Nechápu to. UEFA stále mluví o fair-play, ochraně nejlepších hráčů, kvalitě rozhodčích. Opravdu to nechápu, je to ostuda. Na někoho se píská každý zákrok, ale mě faulují neustále."

Cristiana Ronalda by mohla slova na adresu UEFA a Sveina Oddvara Moena přijít hodně draho, neboť se tím vystavil možnosti, že bude dodatečně potrestán, což se v minulosti stalo například Didieru Drogbovi z Chelsea či Arsènu Wengerovi z Arsenalu.

Portugalský reprezentant se také vyjádřil k divákům, kteří na něj neustále pískají: "Píská se na mě, protože jsem bohatý, pohledný a dobrý hráč. Ti lidé mi závidí, jiné vysvětlení nemám."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace