Cristiano Ronaldo prvním vlastním gólem v kariéře zastoupil střelce Granady

Cristiano Ronaldo (© as.com)

Cristiano Ronaldo nastřílel v kariéře už 302 gólů. Včera ale poprvé poznal, jaký je to pocit, když se trefí do vlastní branky.

Právě vlastenec portugalské hvězdy rozhodl o další prohře Realu Madrid, tentokrát v Granadě. Cristiano Ronaldo při snaze odvrátit rohový kop Nolita prodloužil dráhu balónu za záda bezmocného Diega Lópeze.

Mrzet to nejdražšího hráče světa může o to více, že šlo o jediný míč, který mířil mezi tři tyče. Granada ani jednou nevystřelila na branku, přesto vyhrála 1-0. Takovou raritu zažila Primera División naposledy před deseti lety.

"Snažil jsem se kopnout roh co nejlépe, někdy to vyjde, někdy ne. Mám radost ze tří bodů, protože potřebujeme získat sebevědomí. Snění je zdarma, v podobný večer jsme všichni doufali a povedlo se," zářil Nolito, pro něhož to byl vítězný debut v dresu Granady, kde hostuje z Benficy Lisabon.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace