Cristiano Ronaldo: Real Madrid má lepší tým než Manchester United

Cristiano Ronaldo (© skysports.com)

Už příští týden se v rámci Ligy mistrů postaví útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo proti svému bývalému klubu Manchesteru United.

Oba celky se střetnou v osmifinále milionářské soutěže. První zápas je na programu 13. února ve Španělsku, odveta se odehraje o tři týdny později v Anglii. Cristiano Ronaldo věří, že se jeho mužstvu podaří bývalého zaměstnavatele porazit a ukončit cestu Rudých ďáblů Ligou mistrů.

"Věřím, že vše půjde dobře. Podle mého názoru má Real Madrid lepší tým než Manchester United, ale musíme to dokázat i na hřišti. United mají skvělý tým, který každý rok hraje o tituly, proto je musíme respektovat. Bude to nesmírně těžký dvojzápas, hlavně odveta v Manchesteru."

Cristiano Ronaldo je rád, že se opět podívá do míst, kde prožil šest let kariéry a kromě mnoha týmových trofejí zdvihl nad hlavu i Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu planety. "Už předtím jsem říkal, že bych rád dostal United. Už dlouho jsem se proti nim chtěl postavit. Mám na dobu v Manchesteru jen ty nejlepší vzpomínky, zůstalo mi tam hodně přátel. Bude to zápas mnoha emocí."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace