Cristiano Ronaldo se nikdy nedostane na Messiho úroveň, myslí si Maradona

Diego Maradona (© as.com)

Diego Maradona se znovu dostal na přední stránky novin, když se pustil do srovnání Cristiana Ronalda a Lionela Messiho.

Podle argentinské legendy Portugalec nikdy nebude tak dobrý jako jeho krajan: "Cristiano Ronaldo se nikdy nedostane na Messiho úroveň. Možná má lepší střelu, ale tu Messi nepotřebuje, protože se prodribluje až k bráně. Messi dá gól a křičí. Cristiano Ronaldo dá gól a zastaví se, jako kdyby se vám snažil prodat reklamu na šampón."

"Nikdy nebudu o Messim mluvit špatně, protože ho znám. Nemám rád, když nás srovnávají, ale v tomto případě je to krásné. Jsme oba leváci, oba Argentinci a oba hvězdy. Když Cristiano Ronaldo vyhrál Zlatý míč, vzkázal Messimu, že odteď už druhá místa nebere. A podívejte se, dnes je to maximum, na které může dosáhnout."

Božský Diego kritizoval také výkony Cristiana Ronalda na nedávném mistrovství Evropy: "Když jsem viděl společně s Messim nejlepšího hráče světa hrát za Portugalsko, připadal mi frustrovaný a mrzutý."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace