Cristiano Ronaldo znovu pokořil 40gólovou hranici

Cristiano Ronaldo (© as.com)

Cristiano Ronaldo byl ústřední postavou včerejšího madridského derby. K výhře Realu Madrid 4-1 přispěl Portugalec hattrickem.

Celkově dal nejdražší fotbalista světa v letošním ročníku Primera División už čtyřicet branek, čímž vyrovnal svůj loňský rekordní počin, kterým překonal 38gólové Telma Zarru a Huga Sáncheze. A pokud se nestane nic neočekávaného, Cristiano Ronaldo historické anály ještě vylepší, neboť do konce soutěže zbývá šest kol.

"Musím poděkovat spoluhráčům, protože bez nich by se mi nepodařilo skórovat. Pro mě nejsou důležité rekordy, ale titul. Nemáme ho jiště vyhraný, ale pokud uspějeme na Nou Campu, budeme blízko. Slovo porážka ve slovníku nemám," prohlásil 27letý Portugalec.

Cristiano Ronaldo se letos trefil jedenáctkrát z penalty, čtyři góly přidal hlavou a zbylých pětadvacet vstřelil nohou. V domácích a venkovních zápasech má shodnou bilanci, na Bernabéu i mimo něj dal shodně dvacet gólů. Celkově odehrál v dresu Realu Madrid 136 utkání s bilancí 138 branek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující

Top plkálisti dnes

1. Jordi Alba 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace