Cruyff: Když má Barcelona Neymara, mohla by uvažovat o prodeji Messiho

Johan Cruyff (© sport.es)

Neymar a Lionel Messi v jednom týmu. Téma, ke kterému se vyjadřuje prakticky každý, kdo sleduje fotbal. Výjimkou není ani Johan Cruyff.

Nizozemská legenda vždy říká naplno, co si myslí, a také v tomto případě je Nizozemcův názor pro mnohé kontroverzní.

"Neymar kope přímé kopy velmi dobře. A Messi to samé už v Barceloně ukázal. Kdo je teď bude zahrávat? Neymar je jako Nike a Messi jako Adidas. Jsou to situace, které mohou přinést problémy, a já se vždy podobným konfliktům snažil předejít," uvedl Cruyff. "Když Barcelona koupila Neymara, uvažoval bych o možnosti prodat Messiho. Někdo s tím bude souhlasit, někdo ne. Je velmi těžký řídit tak kvalitní tým. Já bych příchod Neymara neriskoval."

"Jestli se můžou opakovat problémy jako s Ibrahimovićem a Eto´oem? Může to vypadat, že je Leo diktátor. Ale pokud máte být v každém utkání nejlepší, musíte být trochu diktátorem, protože nehraje jen tým, ale také ten nejlepší, jde o jeho pověst. Na Messiho je vyvíjen obrovský tlak. Každý od něj čeká velké věci. A ty může předvádět, jen když je v pohodě."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace