Cuencu sledují anglické velkokluby

Isaac Cuenca (© marca.es)

Anglické kluby v posledních letech často lákají do Premier League mladé hráče ze Španělska, dalším objektem jejich zájmu je Isaac Cuenca.

Teprve dvacetiletý křídelník letos debutoval v prvním týmu Katalánců. A úspěšně. Hned v prvním utkání proti Levante dal gól, trvale se usadil v nominacích na ligové i pohárové duely a navrch přidal další tři přesné trefy.

Není proto divu, že Barcelona si by si svůj nejnovější objev ráda pojistila novou smlovou, jenže představy obou stran se zatím nepřiblížily dostatečně, takže k dohodě nedošlo. Cuenca je na Nou Campu vázán do léta, což znamená, že od zítřka může začít jednat s jinými kluby.

A o zájemce nemá nouzi. Do řady se postavily i Manchester United, Arsenal a Chelsea. Samotný fotbalista by rád zůstal v současném působišti, přesun do Anglie přesto nelze vyloučit. Bude Isaac Cuenca následovat Cesca, Piquého či naposledy Oriola Romeua, nebo prodlouží v Barceloně?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace