Cyklus nekončí, řekl Bartomeu a potvrdil Vilanovovo setrvání

Barcelona velké změny nechystá (© marca.es)

Barcelona byla v posledních letech postrachem fotbalové Evropy. Po debaklu od Bayernu Mnichov ale mnozí říkají, že veleúspěšný cyklus současného týmu končí.

S tím nesouhlasí klubový viceprezident Josep María Bartomeu: "Není to žádná změna cyklu. Tady je určitá struktura a kontinuita. Není to jako v roce 2003, kdy bylo potřeba přivést devět hráčů, tehdy to změna cyklu byla. Tady je ale základ týmu daný a potřebuje jen menší úpravy. Nedokáži si představit Barçu bez Messiho, Xaviho, Iniesty, Piquého, Busquetse..."

S Barcelonou je spojováno mnoho jmen případných posil. Nejvíce se stále mluví o Brazilci Neymarovi ze Santosu. Katalánský klub není v přestupech příliš úspěšný. Za poslední čtyři roky utratil 300 milionů eur za hráče, z nichž hrají v současné základní sestavě jen dva...

Bartomeu zároveň potvrdil, že Tito Vilanova bude trenérem mužstva i v příští sezóně: "Tito povede Barcelonu i v nadcházejícím roce. Věříme mu. Přechod, který musel absolvovat, nebyl snadný, ale zvládl ho velmi dobře."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace