Dani Aquino byl označen Murcií za nepotřebného

Dani Aquino (© marca.es)

Fotbalisté Murcie se po roce vracejí do Segunda División. Nebude u toho Dani Aquino, jenž byl označen za nepotřebného.

Murcia na své oficiální webové stránce uvedla jména hráčů, kterým nebude prodloužen kontrakt. Mezi nimi je i dvacetiletý syn slavného Tora Aquina.

Dani Aquino byl přitom považovaný za jeden z největších španělských talentů posledních let. V Segundě debutoval ve svých 16 letech v sezóně 2006/2007 proti Tenerife. A hned vstřelil branku. S mládežnickými výběry národního týmu získal evropský titul a druhé místo na mistrovství světa.

Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Chelsea, Atlético... Řada zájemců o služby nadějné hvězdičky se každým dnem rozrůstala. Ze stadionu La Condomina ale nikdy neodešel, pod Lucasem Alcarazem debutoval v Primeře. Javier Clemente z něj udělal stabilního člena základní sestavy, ale sestupu do Segundy a následně do Segundy B nezabránil. Nyní je Dani Aquino bez angažmá a hledá tým, který najde důvěru v jeho schopnosti.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace