Ødegaard dělá Realu Madrid radost. V Heerenveenu se stává důležitou postavou

Martin Ødegaard (© marca.es)

Sejde z očí, sejde z mysli? To by byla chyba. Martin Ødegaard, naděje Realu Madrid, totiž na hostování v nizozemském Heerenveenu pookřál a stává se důležitým členem týmu.

Ødegaarda koupil madridský klub před dvěma roky jako 16letého chlapce, který měl nabrat zkušenosti v dresu Castilly v Segundě B. Jenže fyzicky náročná a tvrdá liga mu jako technickému hráči neseděla, takže statistika pěti gólů v 62 utkáních byla zklamáním.

Vedení Realu Madrid se proto rozhodlo pro změnu v podobě hostování v Eredivisie, jež by měla Ødegaardovi více vyhovovat a dát mu více možností fotbalově růst. A přestože první půlrok, druhou polovinu loňské sezóny, Ødegaard opět tápal a nedokázal se usadit v základní sestavě, letos je vše jinak.

Talentovaný záložník hraje pravidelně, 700 minut na trávníku v úvodu sezóny už téměř vyrovnalo čísla z té minulé, navíc patří mezi nejlépe hodnocené fotbalisty aktuálně druhého Heerenveenu. Pravda, kompletním hráčem vhodným do hvězdami nabitého Realu Madrid 18letý Ødegaard ještě není, ale směr, kterým jde, musí dělat zástupcům Merengues radost.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace