Déjà vu na Mestalle ukončilo Matův gólový půst

Matova radost po vítězném gólu. (© superdeporte.es)

Fotbal nabízí i kuriózní okamžiky. Například téměř identický scénář dvou zápasů mezi Valencií a Espanyolem, které od sebe dělí rok.

Valencia porazila ve včerejším utkání Pericos 2-1 brankou Juana Manuela Maty z nastaveného času. Přesně před rokem, 2. ledna 2010, se stejní soupeři střetli na stejném místě ve stejný den. A Netopýři svého soka poslali do kolen gólem Nikoly Žigiće. Z nastaveného času, samozřejmě.

Juan Manuel Mata si pochvaluje tři důležité body v boji o Ligu mistrů, ke kterým Valencia dokráčela i přes půlhodinové oslabení po vyloučení Adurize: "I v deseti jsme se tlačili dopředu a byli nebezpeční. Chtěli jsme vyhrát. Nakonec se nám to povedlo, přestože herně to z naší strany nebylo ideální. Ale důležitý je výsledek. Konec byl hodně napínavý, což bylo poznat i z oslavy gólu."

"Vím, že gól padl z offsidu, ale to se stává. Byla to otázka desetiny vteřiny. Rozhodčí jsou pouze lidé. Někdy vás poškodí, jindy vám pomohou. Chápu, že hráči Espanyolu musejí být naštvaní," dodal Mata, jenž skóroval v lize poprvé od září, kdy pomohl na Rico Pérez zdolat Hércules.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace