Del Bosque povolal šest mistrů Evropy do 21 let

Vicente del Bosque (© marca.es)

Vicente del Bosque zveřejnil nominaci na zářijové zápasy proti Chile a Lichtenštejnsku.

Zatímco s jihoamerickým celkem si to La Roja rozdá ve Švýcarsku 2. září v přátelském klání, o čtyři dny v Logroñu bude proti evropskému trpaslíkovi bojovat o kvalifikační body o postup na mistrovství Evropy 2012.

Z nominace vypadla dvojice veteránů Joan Capdevila a Carlos Marchena, Puyol, Piqué a Iraola jsou na marodce, naopak zařazeno bylo hned šest hráčů, kteří dosáhli s výběrem do 21 let na zlato na nedávném evropském šampionátu. Největší novinkou je trio Álvaro Domínguez, Alberto Botía a Martín Montoya. Poslední jmenovaný přitom v Primeře odehrál pouhých 17 minut.

Nominace Španělska na zápasy proti Chile a Lichtenštejnsku:

Brankáři: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool) a Víctor Valdés (Barcelona).

Obránci: Sergio Ramos (Real Madrid), Arbeloa (Real Madrid), Botía (Sporting), Albiol (Real Madrid), Domínguez (Atlético) a Montoya (Barcelona B).

Záložníci: Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Javi Martínez (Athletic), Silva (Manchester City), Cazorla (Málaga), Thiago (Barcelona), Busquets (Barcelona), Mata (Chelsea), Pedro (Barcelona) a Fàbregas (Barcelona).

Útočníci: Villa (Barcelona), Torres (Chelsea), Llorente (Athletic) a Negredo (Sevilla).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace