Del Bosque zveřejnil konečnou nominaci na Euro

Del Bosque se svými svěřenci (© marca.es)

Hodně očekávaná byla dnešní tisková konference Vicente del Bosqueho. Reprezentační kouč na ní totiž oznámil konečnou nominaci na Euro.

Ta nabízela hned několik nejasností, a to zejména v útoku. Mezi povolané se nakonec dostali Álvaro Negredo ze Sevilly a Pedro z Barcelony. Adrián z Atlética i přes skvělý výkon proti Srbsku soustředění opouští, stejně tak Roberto Soldado z Valencie.

U Beñata, Domíngueze či Javi Garcíi se naopak očekávalo, že se na evropský šampionát, na němž bude La Roja obhajovat zlaté medaile, nedostanou.

Konečná nominace Španělska na mistrovství Evropy 2012 v Polsku a Ukrajině:

Brankáři: Casillas (Real Madrid), Víctor Valdés (Barcelona) a Reina (Liverpool).

Obránci: Arbeloa (Real Madrid), Juanfran (Atlético), Sergio Ramos (Real Madrid), Piqué (Barcelona), Albiol (Real Madrid), Javi Martínez (Athletic) a Jordi Alba (Valencia).

Záložníci: Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona), Cazorla (Málaga), Silva (Manchester City), Mata (Chelsea), Fàbregas (Barcelona) a Jesús Navas (Sevilla).

Útočníci: Llorente (Athletic), Torres (Chelsea), Pedro (Barcelona) a Negredo (Sevilla).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace