Diego Carlos v lednu odmítl Newcastle, v létě bude situace ale jiná

Diego CArlos FC Sevilla

Střední obránce FC Sevilla a rodák z Brazílie, Diego Carlos, je v letošním ročníku La Ligy nejvytíženější hráč andaluského klubu. Po dvou a půl letech v dresu španělského klubu je ale velice pravděpodobné, že se nejpozději v létě bude stěhovat. A možná právě do Newcastlu, který v lednu odmítl.

Do sevillského fotbalového klubu přišel Diego Carlos v létě 2019, když za něj klub neváhal poslat do Nantes 15 milionů eur. Investice se ale klubu jistě vyplatila, protože aktuální hodnota brazilského obránce je trojnásobná a pokud bude hráče někdo v létě chtít ze Sevilly odkoupit, bude se muset řádně plácnout přes kapsu.

Finance nejsou zřejmě žádným problémem v Newcastlu, který má k dispozici nevyčerpatelnou studnici saudských rijálů. A tak se u dveří Sevilly v lednu objevili šejkové s nabídkou na Diega Carlose hned třikrát. Jenomže ani jednou se jim nepodařilo vedení Sevilly přesvědčit. Klub nechtěl pustit svůj klenot, který bude potřebovat v boji o ligový titul.

Zároveň se ale trenér Julen Lopetegui obával, zda zájem Newcastlu nerozhodí Diega Carlose a neovlivní jeho počínání na hřišti. K situaci se proto zpětně vyjádřil i samotný obránce. „Rozhodně jsem ze zájmu o svou osobu nijak nebláznil. Sedl jsem si s trenérem a řekl jsem mu, že mám s klubem podepsanou smlouvu a nikdy mě nenapadlo, že bych měl jít jinam. Lopeteguimu jsem potvrdil, že se soustředím pouze na Sevillu a jsem připraven odvádět svou práci na 100%.

Situace v létě ale bude zcela jiná. Newcastle se objeví v Seville určitě znovu a bude usilovat o služby osmadvacetiletého obránce. A bude záležet na vedení klubu, jak bravurně z jednání vybruslí a zda udrží hráče nebo zda bude rovnou hledat náhradníka.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace