Diego Costa se chce vrátit do Atlética. Za každou cenu

Diego Costa (© marca.es)

Diego Costa potvrdil to, o čem média spekulují, a sice že se chce vrátit to Atlética Madrid. A je pro to ochoten udělat cokoliv.

"Doufám, že mě Chelsea pustí. Něchtěl jsem odejít, byl jsem v klubu šťastný, ale když vás trenér nechce, musíte jít. Chci, aby se během srpna dořešil můj přestup do Atlética. Chci odcestovat do Madridu, trénovat a dostat se se do formy před mistrovstvím světa," prohlásil v Brazílii narozený útočník, avšak reprezentující Španělsko.

Atlético může zapsat nové hráče na soupisku kvůli trestu až od ledna, ani to Diegu Costovi nevadí a začal s Chelsea válku: "Když budu muset, klidně zůstanu rok v Brazílii a nebudu vůbec hrát. I kdyby mi Chelsea přestala platit. Chtěli, abych trénoval s rezervním týmem a nedostal se do kontaktu s hráči áčka. Není to spravedlivé, nejsem kriminálník. Trestají mě každý týden, ale mně na penězích nezáleží. Chtějí mě prodat do Číny nebo jiného klubu, ale já chci do Atlética, ne do klubu, který zaplatí nejvíce. Už jsem vedení řekl, že mým přáním je přestoupit do Atlética. Proč mě nepustí, když o mé služby nemají zájem?"

Osmadvacetiletý útočník přestoupil na Stamford Bridge právě z Atlética v roce 2014 za téměř 40 milionů eur. Vyvzdoruje si návrat?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace