Dilema Espanyolu mezi třemi tyčemi

Diego López (© marca.es)

Diego López po dlouhých týdnech opustil marodku a je připraven vrátit se na trávník. Espanyol musí vyřešit dilema, jestli dát očekávané jedničce přednost před dobře chytajícím Pauem.

Diego versus Pau, López versus López. Oba brankáři spolu vycházející velmi dobře, stále jsou však konkrenty, z nichž může být první volbou jen jeden.

Pětatřicetiletý Diego López odchytal vloni 35 z 38 ligových mačů a měl jistou pozici, jenže v létě musela problémy s loktem vyřešit operace, což znamenalo stopku až do října. Nyní je zkušený gólman fit, v cestě mu ale stojí Pau López, jeden z nejlepších mladých brankářů La Ligy.

Pau se vrátil z hostování v Tottenhamu a svou příležitost na RCDE Stadium chytl za pačesy, rychle se stal oporou Pericos. Ze sedmi zápasů inkasoval více než jednu branku jen dvakrát - od Barcelony a Realu Madrid. Quique Sánchez Flores stojí před nelehkou volbou na citlivém postu mezi třemi tyčemi. Pro koho se rozhodne?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace