Do hry o Gündogana se chce zapojit i PSG, favoritem je ale Barcelona

Ilkay Gündogan (Sky Sports)

Také Paris Saint-Germain hlásí zájem o služby Ilkaye Gündogana. Ten se doposud rozhodoval, zda zůstane v Manchesteru City nebo přestoupí do Barcelony. Nyní má tedy další možnost, o které může přemýšlet.

Gündoganovi končí smlouva u Citizens, jelikož je ale pro manažera Pepa Guardiola v letošní sezoně klíčovým hráčem, chtějí jej v Manchesteru City udržet a nabízejí mu prodloužení stávajícího kontraktu.

Další variantou je přestup do Barcelony, kam německého reprezentačního středopolaře vábí trenér Xavi Hernández. Podle některých španělských plátků je Barcelona favoritem na získání Gündoganových služeb a jeho přestup je hodně blízko.

Zamíchat kartami ovšem ještě může Paris Saint-Germain. Bohatý francouzský klub hledá nové hvězdy poté, co klub opustil Lionel Messi, jenž zamířil do amerického Interu Miami, a na odchodu je i Neymar.

PSG by bylo ochotné nabídnout Gündoganovi ještě lepší platové podmínky, než jakých by se mohl dočkat ve svém současném působišti nebo v katalánském fotbalovém souboru FC Barcelona.

Nicméně Gündogan je prý nakloněn spíše španělské variantě, pokud se tedy rozhodne neprodloužit s Manchesterem City, s nímž ho v sobotu čeká velké finále Ligy mistrů proti Interu Milán.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace