Dohoda se ruší, dozvěděl se Bakambu na cestě do Barcelony

Cédric Bakambu (© marca.es)

Vedení Barcelony je znovu terčem kritiky novinářů i fanoušků, a to kvůli marné a místy až zoufalé snaze o příchod útočníka na místo dlouhodobě zraněného Luise Suáreze.

Přitom vše vypadalo nadějně. Jednání s Valencií o Rodrigu Morenovi postupovala, zelenou dal celé akci i trenér Quique Setién. Jenže v době, kdy se očekávalo, že hostování s povinnou opcí okolo 60 milionů eur bude v řádu hodin oficiálně potvrzeno, přišel obrat o 180 stupňů. Veškerá jednání byla s okamžtou platností přerušena. Barcelona odmítla přistoupit na požadavky Valencie.

Další možností měl být Wissam Ben Yedder, ani v tomto případě k dohodě nedošlo. Barcelona nabízela 80 milionů eur, tedy dvakrát tolik, než kolik za francouzského útočníka Monaco zaplatilo před půl rokem Seville. Ještě o 20 milionů eur více, tedy rovných 100, pak měli být Katalánci podle neověřených informací ochotni zaplatit Evertonu za Richarlisona. Pokaždé se setkali se zamítavým postojem druhé strany.

A tak během včerejšího dne domluvila Barcelona jako nouzové řešení půlroční hostování Cédrica Bakambua z Beijingu Guoan. Někdejší forvard Villarrealu nabral směr do Španělska, avšak při mezipřistání v Hongkongu mu bylo sděleno, že Barcelona dohodu na poslední chvíli zrušila, protože se rozhodla pozici devítky neposílit.

"Hej, Transfermarkte (webová stránka, která se zaměřuje na přestupy ve fotbale), přestupovou historii mi můžete změnit na 'skoro v Barceloně'," glosoval vše samotný hráč na Twitteru. "Setkáme se jindy," dodal dobře naladěný Bakambu směrem k Antoinu Griezmannovi.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace