Dohru po utkání Atletico Madrid – Manchester City musela krotit policie

Vášně hráčů Atletica a Ctiy v utkání LM - goadnews.com

Odvetné utkání čtvrtfinále Ligy Mistrů mezi Atleticem Madrid a Manchesterem City vypadalo jako jedná velká nuda. Domácí se sice snažili zvrátit výsledek 1:0 z prvního utkání a minimálně si vynutit prodloužení, ale to se jim nepovedlo a rozruch tak vyvolala až velká pozápasová strkanice mezi týmy.

Závěr čtvrtfinálového utkání mezi domácím Atleticem a hostujícími Citizens se z poklidného až nudného souboje zvrhl ve velkou strkanici, do které se zapojili hráči na hřišti, lavičky i celé realizační týmy. Vše odstartoval tvrdý zákrok Felipeho.

V devadesáté minutě se domácí ještě snažili s výsledkem něco udělat a hosty tlačili snad nejvíce v celém utkání. Snahu o vstřelení gólu a šanci na postup ale utnul Felipe, který nepříjemně ve skluzu dojel Fodena a zezadu jej kopl do lýtka.

Do velké strkanice se okamžitě zapojili střídající hráči, kteří byli u postranní lajny a vášně přiběhli uklidňovat trenéři z obou laviček. Jen málo ale zmohli se strkajícími se hráči, mezi kterými vynikal domácí Savič na kterého se postupně sesypala polovina City. Do rvačky se zapojil výrazně také Aké a oba dva dostali žluté karty. V případě Saviče to bylo především za moment, kdy za vlasy zatáhl nic netušícího Grealishe a něco mu pak od plic vysvětloval.

Strkanice, kvůli které se následně nastavovalo devět minut, byla ukončena červenou kartou pro Felipeho, ale k větší eskalaci nakonec nedošlo. Alespoň ne na hřišti, zato v tunelu po závěrečném hvizdu létaly znovu jiskry. Saviče muselo krotit několik hráčů, Vrsaljko hodil po hráčích Manchesteru City láhev a celou situaci musela uklidnit až přivolaná policie. Zda bude mít incident větší dohru, uvidíme až po vyjádření orgánů UEFA.

 

 

 

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace