Dojatý Iago Aspas: Takové fanoušky si nezasloužíme

Iago Aspas (© marca.es)

V sestavě Celty Vigo se po dlouhých týdnech na marodce konečně znovu objevil Iago Aspas a společně s ním se na Balaídos vrátila nejen radost, ale i vítězství.

Celta ve velmi důležitém zápase proti Villarrealu prohrávala o poločase 0-2, nakonec však triumfovala 3-2. Iago Aspas vstřelil dva góly a poté, co byl v závěru vystřídán, jej na lavičce přemohly emoce a rozbrečel se.

V rozhovoru pro televize dojatý kapitán týmu pochválil fanoušky: "Takové fanoušky si nezasloužíme. Za poslední měsíce jsme byli několik bodů od záchrany a oni nás přesto vítají s nadšením. Dnes povzbuzovali, i když jsme prohrávali 0-2. To díky nim se nám podařilo skóre otočit."

"Je to impuls, který jsme potřebovali. Teď máme osud ve vlastních rukách. Musíme jít od zápasu k zápasu," dodal Iago Aspas, pro něhož šlo o 300. start v dresu Celty. Se 128 góly je po Noletem (140) a Polovi (157) třetím nejlepším střelcem klubové historie.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace