Doyen by mohl zlevnit přestup Pedra Leóna

Pedro León (© cadenaser.com)

Sevilla chce Pedra Leóna z Getafe, jakožto náhradu za upláchnuvšího Jesúse Navase. Pravý krajní záložník se hodně zamlouvá sportovnímu řediteli klubu ze Sánchez Pizjuánu Monchimu, stejně tak jako prezidentu Del Nidovi, už pěkně dlouho. Navíc i kouč týmu, Unai Emery dal celé operaci zelenou.

Jenže prezident Getafe a současně neúprosný vyjednavatel Ángel Torres vytasil cenu: deset milionů eur. Ani víc ani míň. Ovšem v žádném případě se nevyslovil v tom smyslu, že by hráče nikdy neprodal, neboť podle jeho slov jsou v jeho klubu na prodej všichni. Sevilla by „ze svého“ tuto částku asi sotva mohla zafinancovat ovšem to neznamená, že by sklopila uši a nechala si zajít chuť. Nabízí se totiž financování přestupu pomocí investičního fondu. A na to jsou specialisté v Doyen Group, kteří už se podobně angažovali během přestupu Kondogbii do Sevilly.

Byť investiční fondy povětšinou neberou v potaz hráče starší 25 let, v Leónově případě se jeho šestadvacet zas nemusí zdát takovou překážkou, zvlášť vezmou-li v úvahu jeho kvality a fakt, že ještě před dvěma lety patřil na soupisku Realu Madrid, takže i pro Doyen by to mohla být dobrá investice. Sevilla by byla ochotna do celé transakce nasypat zhruba čtyři, pět milionů a rozhodně by ji nevadilo ani případné dělení půl na půl z eventuálního hráčova prodeje.

Jsou tu ale ještě další jména, která nakonec do celého přestupu mohou zasáhnout. Byť to prezident Torres svého času vyloučil, hráči jako Manu del Moral, či Alexis, kteří oblékali dres Getafe, by se mohli na Coliseum Alfonsa Péreze vrátit. Manu je navíc rovněž pod křídly Doyenu a aktuální kouč s ním vůbec nepočítá a přítomnost Alexise v kádru by zase zcela jistě potěšila i kouče azulones Luise Garcíu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace