Drama o postupujícím vyvrcholí v Divadle snů

Cristiano Ronaldo potvrdil svou gólovou formu (© marca.es)

Real Madrid v prvním zápase osmifinále Ligy mistrů remizoval s Manchesterem United 1-1. O postupujícím tak rozhodne odveta na Old Trafford.

První poločas na Bernabéu nabídl skvělou podívanou a dva góly, ve druhém však tempo hry opadlo. Hosté se soustředili na udržení remízového stavu, Bílý balet se nedokázal protancovat skrz pozornou obranu vedenou výtečným Riem Ferdinandem.

Real Madrid měl skvělý úvod. Khedira v první příležitosti pálil nad, o chvíli později Coentrão orazítkoval tyč, na kterou vytlačil balón parádním zákrokem De Gea. Po dvaceti minutách přišla první branka. Rozhodčí zřejmě chybně nařídil rohový kop, Sergio Ramos neuhlídal Welbecka, jehož hlavička znamenala vedení pro hosty.

Di Maríovu ránu zlikvidoval De Gea. Poté přišly chvíle Cristiana Ronalda. Portugalec nejprve levačkou pálil z dálky těsně mimo, o chvíli později se vyšrouboval do vzduchu nad Evru a přetavil Di Maríův centr ve vyrovnání. Welbecka na opačné straně vychytal Diego López.

Deset minut po změně stran unikl vyloučení Varane, když poslal k zemi Evru, za což však sudí Brych nenařídil ani faul. Coentrão v nejlepší šance druhého poločasu ztroskotal na famózním zákroku De Gey, jenž nohou vykopl míč.

Van Persieho pokus vytlačil Diego López na břevno, následně po nepovedené offsidové pasti hasil nebezpečí na brankové čáře Xabi Alonso. Poslední dobrou šanci domácích měl Khedira, De Gea se ale znovu vyznamenal.

A protože Giggs před Diegem Lópezem promeškal ideální moment na zakončení a Brych necitlivě ukončil zápas v době, kdy měli hosté kopat rohový kop poté, co Diego López zblokoval střelu Van Persieho, zůstal stav 1-1. O postupujícím se rozhodne v odvetě v Divadle snů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace