Eden Hazard odmítl nabídku na přestup do turecké ligy

Eden Hazard na lavičce Realu Madrid | teamtalk.com

Eden Hazard v Realu Madrid nehraje a trenér Ancelotti s jeho využitím příliš nepočítá, čehož je důkazem fakt, že belgický útočník již více než dva měsíce nenastoupil k utkání. Ani v této situaci ale Hazard nepřijal nabídku k přestupu z turecké ligy, kde by měl možnost zkusit restartovat svou kariéru.

Co si počít s Edenem Hazardem je otázka, se kterou se Real Madrid zaobírá sezónu za sezónou několik posledních přestupových oken. Dotlačit ale belgického hráče k přestupu do jiného klubu je téměř nemožné, což potvrzuje i poslední informace, podle které Eden Hazard odmítl nabídku z turecké první ligy.

Eden Hazard tím opět vyloučil svůj odchod z Realu Madrid, přestože s ním trenér Carlo Ancelotti v sestavě nepočítá a již dva měsíce ho nepustil do soutěžního utkání. Belgický forward se tak oficiálně stane nejhorší posilou klubu všech dob. Z Chelsea přišel za více než 160 milionů eur, ale v Bílém baletu se nikdy, také vinou častých zranění, neprosadil.

Od podpisu smlouvy v létě 2018 Eden Hazard nastoupil do pouhých třiasedmdesáti utkání a vstřelil jen sedm branek a na jedenáct nahrál. Zoufalá statistika jen dokazuje, že poplatek Chelsea za přestup byl naprosto neúměrný hernímu potenciálu belgického reprezentanta. Stávající smlouva hráči vyprší v červnu 2024, čímž se z něj stává břemeno pro jednu další sezónu. Pokud ovšem hráč nezmění svůj přístup a nezváží v létě odchod.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace