Emerymu sa páči Joan Jordán, nahradí v Arsenale Ramseyho?

Prestúpi v lete Joan Jordán do anglickej Premier League? (© sdeibar.com)

Už dlhšiu dobu nie je žiadným tajomstvom, že záložník Arsenalu Londýn Aaron Ramsey prestúpi v lete do Juventusu Turín. V londýnskom klube by ho mohol nahradiť Joan Jordán.

Aaron Ramsey sa rozhodol pre Juventus aj napriek záujmu Barcelony, Realu Madrid, Bayernu Mníchov, alebo Paríža St. Germain. 28-ročnému futbalistovi z Walesu končí v lete zmluva, v Turíne už v januári absolvoval lekársku priehliadku a takisto podpísal dohodu o štvorročnom kontrakte.

V kádri Arsenalu by po Ramseyho odchode mohli "zaplátať dieru" v strede poľa príchodom Joana Jordána, ktorého výkony sa páčia trénerovi Unaiovi Emerymu. 24-ročný záložník má zmluvu s Eibarom do leta 2020, baskický klub je ochotný rokovať o jeho odchode v prípade ponuky okolo 15 miliónov Eur. Arsenal ale nie je jediný klub, ktorý má o služby Jordána záujem, predstaviť si ho vo svojom kádri vedia aj vo Valencii, či Seville.

V sezóne 2018/19 zaznamenal Joan Jordán doposiaľ tri góly s štyri prihrávky na gól spoluhráčovi. Jeho letný odchod z Eibaru je veľmi pravdepodobný, pretože o rok neskôr by mohol tento klub opustiť bez odstupného. Zahrá si rodák z Katalánska Premier League, alebo bude jeho kariéra pokračovať v La Lige?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace