Enriqué si do PSG přivede Félixe z Atlétika

Joao Félix (Sky Sports)

Luis Enriqué se má stát novým koučem Paris Saint-Germain, jeho první posilou by se měl stát Joao Félix. Portugalský útočník v uplynulém ročníku strávil jarní část na hostování v londýnské Chelsea, která má za sebou hrůzostrašný ročník.

Podle španělského serveru Relevo bude Joao Félix prvním novým členem projektu, který chce ve francouzském velkoklubu započít někdejší trenér AS Řím, Barcelony nebo španělské reprezentace Luis Enriqué.

Félix je ve svých třiadvaceti letech stále velice talentovaným hráčem, jenž toho v budoucnu může ještě hodně předvést. A toho je si Enriqué moc dobře vědom, proto ho chce k sobě do Paříže.

Portugalský reprezentant patří Atlétiku Madrid, tam se ale neprosadil úplně představ. Jistě za to může i defenzivní styl kouč Diega Simeoneho, který ofenzivně laděnému hračičkovi vůbec nesedl.

Félixovým agentem je Jorge Mendes, jenž má nadstandardní vztahy se sportovním ředitelem Paris Saint-Germain Luisem Camposem, i proto má mladý forvard dveře do pařížského celku otevřené.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace