Erik Expósito napodobil pradědu a o 90 let později skóroval na Balaídosu

Erik Expósito a Graciliano Luís (© as.com)

Erik Expósito debutoval v základní sestavě Las Palmas. A přestože jeho gól na hřišti Celty Vigo na body nestačil, pro mladého útočníka to byl nezapomenutelný večer.

Vstřelil totiž jedinou branku svého týmu, čímž si nejen osladil první start od úvodní minuty, ale zároveň napodobil pradědu Graciliana Luíse. Ten ve dvacátých letech minulého stojí nosil dres Celty Vigo a měl tu čest se na konci roku 1928 stát historicky prvním střelcem na právě otevřeném Balaídosu.

Graciliano Luís tehdy pomohl Celestes k jasné výhře nad Realem Unión v poměru 7-0. O devadesát let později se na stejném stadionu prosadil jeho pravnuk Erik Expósito, jedenadvacetiletý talentovaný forvard. Rodinný kruh se uzavřel.

"Byl to gól, který mi dal vzpomenout na hodně věcí, bohužel z něj mám hořkosladký pocit, protože nám nepomohl k vítězství. Je to škoda, měli jsme šance. Teď se musíme soustředit na nejbližší utkání," prohlásil Expósito po prohře Las Palmas 1-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace