Falcao: Budeme o ligu bojovať

Radamel Falcao (© marca.com)

Teraz je to takmer tradíciou. Zakaždým, keď je Radamel Falcao povolaný do národného tímu Kolumbie, hodnotí svoj súčasný stav ako po osobnej stránke, tak aj v Atleticu a odpovedá na otázky ohľadom budúcnosti.

Útočník Rojiblancos svoje odpovede nemení. Je šťastný na štadióne Vicenteho Calderóna a stále má niekoľko rokov platný kontrakt. 

"V mojom klube mám kontrakt na ďalšie tri roky. Samozrejme, že mojim cieľom po futbalovej stránke je pokračovať v raste a to ešte viac ako v tejto sezóne, pokračovať v boji o najvyššie priečky v španielskej lige, Európskej lige a v semifinále Copa del Rey. Myslím len na Atlético," boli jeho presné slová z Miami.

El Tigre je nielen šťastný, ale takisto aj ambiciózny a nevylučuje možnosť zisku titulu: "Pokiaľ bude teoretická šanca, o ligu budeme bojovať. Vieme, že to bude náročné, pretože Barcelona je fantasticky rozbehnutá. Vieme, čo chceme, byť na jednom z miest zaručujúcich Ligu Majstrov, ale ak budeme môcť bojovať o titul, tak to urobíme."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace