Falcao mohl před Super Cupem přestoupit, tvrdí hráčův otec

Radamel Falcao (© as.com)

Radamel Falcao nadchl fotbalový svět výkonem v Super Cupu proti Chelsea. Kolumbijec přitom do utkání nemusel vůbec nastoupit.

Prozradil to hráčův otec Radamel García, čímž zároveň vysvětlil, proč na zápase v Monaku nebyl přítomen: "Řekl mi, že neví, jestli bude hrát, protože existovala možnost, že ho Atlético prodá. Pak bych tam jel zbytečně."

"Věděl jsem o zájmu jednoho ruského klubu a dalšího z Anglie. Teď by měl stát 90 až 100 milionů eur, ale to nezáleží na mně," dodal Radamel García. Nabídka z Ruska údajně měla hodnotu 68 milionů eur, El Tigre je navíc dlouhodobě v hledáčku londýnské Chelsea.

Prezident Atlética Enrique Cerezo po Super Cupu, který Madriďané díky hattricku Falcaa a vítězství 4-1 ovládli, prohlásil, že El Tigre je hráčem Los Colchoneros a na tom se nebude nic měnit. Zástupci klubu deníku AS zároveň sdělili, že informace anglických médií, podle nichž byla s Chelsea uzavřena dohoda o přestupu, který by se měl uskutečnit v lednu za 60 milionů eur, se nezakládá na pravdě.

"Jsem v klidu, užívám si přítomnost. Atlético udělalo hodně pro to, aby mě udrželo, za což jsem mu vděčný. Soustředím se pouze na výkony v jeho dresu," uvedl samotný Falcao.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace