Falcao novým hráčem Atlética

Pohled, který fanoušky na Calderónovi potěšil (© as.com)

Atlético Madrid potvrdilo zisk hvězdné posily, která nahradí Sergia Agüera, jenž odešel do Manchesteru City. Je jí Radamel Falcao.

Klumbijský reprezentant přichází z Porta za 40 milionů eur. Dalších 7 milionů eur může do Portugalska putovat formou bonusů. Pro 25letého forvarda je v hlavním městě Španělska připravena smlouva na pět let.

Atlético vše potvrdilo nejen na svém Twitteru, ale také přímo na stadionu Vicente Calderóna, a to oznámením na světelné tabuli v poločase střetnutí Evropské ligy proti Vitórii.

Falcao v loňské sezóně překonal se 17 zásahy ve 14 zápasech rekord v počtu branek v jedné sezóně Evropské ligy. Tuto soutěž Porto vyhrálo právě díky gólu Kolumbijce, který zajistil vítězství nad Bragou. Celkově dal Falcao v dresu Porta 73 branek v 88 zápasech.

Stejným směrem putuje také záložník Rubén Micael, za kterého Los Colchoneros zaplatí Portu 5 milionů eur. Zítra pětadvacetiletý Portugalec, jenž už debutoval v národním týmu, se Madriďanům upíše na čtyři roky, první z nich stráví na hostování v Zaragoze.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace