Fanoušci Raya uspořádali běh ChoriRace. Na počest Chori Domíngueze

Fanoušci se při ChoriRace dobře bavili (© marca.es)

Rayo Vallecano je zvláštní klub. Nejen proto, že dokáže přežít ve městě, kde vládnou kolosy Real Madrid a Atlético, nebo že jeho stadion ve Vallecas má místo jedné z tribun zeď. Skutečně výjimečným jej dělají jeho fanoušci.

To se potvrdilo i v neděli, kdy Rayistas uspořádali 10kilometrový běh napříč hlavním městem a kolem stadionu. Pojmenovali ho ChoriRace. A důvod? Návrat Chori Domíngueze do kádru madridského celku.

"Vše začalo jedním tweetem na konci srpna, kdy se objevily spekulace o Choriho možném návratu. Mě a další fanoušky Chori nadchl, když za Rayo hrál před několika lety. Proto jsme se rozhodli, že spojíme běh, náš nejoblíbenější sport, s nejlepšími fanoušky, tedy těmi Raya," vysvětluje Fernando Sebastián, organizátor akce a socio (člen) Raya.

Příznivcům za neobvyklé vyjádření podpory poděkoval prostřednictvím Twitteru i samotný Chori Domínguez, 36letý argentinský útočník: "Omlouvám se, že jsem se nemohl zúčastnit. Krásné gesto od jedinečných fanoušků. Sportovní solidarita je vždy skvělá! #ChoriRace"

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace