Fàbregasovi stačilo k první trofeji 15 minut na hřišti

Fàbregas se raduje společně s Messim (© sport.es)

Lepší vstup do obnoveného barcelonského angažmá si Cesc Fàbregas nemohl přát. Reprezentačnímu záložníkovi stačilo 15 minut na hřišti, aby se mohl radovat z první trofeje.

Čtyřiadvacetiletého fotbalistu koupila Barcelona v neděli, o tři dny později už Fàbregas naskočil do odvety Supercopy proti Realu Madrid jako střídající hráč. Čtvrthodinu na to propukl v radost, Barcelona Bílý balet přestřílela 3-2 a pozvedla pohár.

"Jsem šťastný za debut i trofej, kterou jsme získali. Nečekal jsem, že nastoupím, protože jsem prakticky čtyři měsíce nehrál. Byl jsem hodně nervózní, ale teď už cítím jenom radost," prohlásilo barcelonské číslo čtyři.

Fàbregas se podílel na akci, po které padl vítězný gól z kopačky Lionela Messiho tři minuty před koncem. "Jsou úžasní, ještě se toho od nich mám hodně co učit," prohlásil směrem ke svým novým spoluhráčům v čele s argentinskou superhvězdou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace