Finsko remízou zmrazilo El Molinón

Španělsko s Finskem pouze remizovalo (© marca.es)

Fotbalisté Španělska ztratili důležité kvalifikační body, když v zápase s Finskem jen remizovali 1-1.

To svěřence Del Bosque staví do pozice, kdy musí v úterý zvítězit ve Francii, pokud chtějí před největším sokem v boji o první místo v tabulce získat výhodu.

Na první poločas, který reprezentace předvedla v Gijónu, by všichni zúčastnění nejradši zapomněli. Španělsko hrálo bez jiskry, nápadu a brankáře Finska ohrožovalo jen střelami z velké vzdálenosti.

Příchod Pedra La Roju ve druhém dějství rozhýbal a odměna přišla záhy. Krátce po změně stran si stý start za národní tým osladil Sergio Ramos gólem. Vedoucí branka ale Španěly uklidnila až příliš. Profesorská hra s nejtěsnějším možným vedením je vždy ošidná, platí to i v zápase mistrů světa a Evropy proti naprostému outsiderovi.

Finsko věřilo svým možnostem a po rychlém brejku v 78. minutě exsevillským Pukkim vyrovnalo. Zoufalý závěrečný nápor domácích přinesl šance Negreda a Maty, další gól nikoliv. Španělsko dostalo facku, které šlo ledabylým výkonem naproti.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace