Firmino: dokonalá příležitost nejen pro Real Madrid

Roberto Firmino |iconsport.photo

Jedenatřicetiletý Brazilec bude na letním trhu jedinečnou příležitostí pro všechny týmy, které hledají útočníka. Nejen pro Real Madrid je to tedy velká šance, jak obměnit útočné řady podepsáním volného hráče, kterému v létě vyprší smlouva v Liverpoolu.

Po několika letech, kdy k týmu Liverpoolu nerozlučně patřil také brazilský útočník Roberto Firmino, dojde v létě k rozchodu. Jednatřicetiletému útočníkovi v červnu vyprší smlouva a novou s Liverpoolem nepodepíše. Roberto Firmino neměl možná tolik pozornosti jako Mohamed Salah, ale patřil k nejdůležitějším článkům sestavy a tým, který jej dokáže v létě podepsat získá kompletního špičkového útočníka.

Brazilský hráč se stane skvělou příležitostí pro mnoho evropských týmů, které budou v létě hledat útočníka pro následující sezónu. Zájem o Firmina již projevil Bayern Mnichov, FC Barcelona a Atlético Madrid. Kromě zmíněných klubů však existuje minimálně jeden další tým, který do šatny musí přivést hráče, jehož profilu Firmino odpovídá, a tím je Real Madrid.

Bílý balet potřebuje středního útočníka, protože u Karima Benzemy se začínají objevovat čám dál častější fyzické problémy a jeho pokračování v další sezóně vlastně vůbec není jisté. Real Madrid ale zároveň za francouzského reprezentanta nemá náhradu.

Firmino by mohl být ideální volbou, protože má velmi podobné předpoklady jako Karim Benzema, co se týká jeho pohyblivosti, interpretace hry a schopnosti vytvářet si prostor v náběhu. Je to hráč, který se Benzemovi podobá nejvíce a splňuje tak přísná měřítka klubu z Madridu.

O zájmu Bílého baletu o hráče se zatím neobjevily žádné informace, ale nemůže být pochyb o tom, že je Firmino útočník, jenž by dokonale zapadl do představu klubu o hře a jeho potřebách pro nadcházející sezónu. Nehledě na ekonomickou stránku věci, protože Firmino by přišel zadarmo a podepsat by mohl klidně i krátkodobou smlouvu, která by nijak nekomplikovala dlouhodobé plány na přivedení Mbappého nebo Haalanda do klubu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace