Francie utnula domácí vítěznou sérii Španělska

Gólová oslava Sergia Ramose (© marca.es)

Fotbalisté Španělska remizovali s Francií 1-1 a přišli o sérii výher na domácí půdě, která se zastavila na čísle 25.

Výsledek nahrává do karet Francii, která má stejně jako La Roja na kontě sedm bodů, ale výhodu domácího prostředí v odvetě. Španělsko přitom na stadionu Vicente Calderóna v prvním poločase nakročilo k výhře, jenže zlepšený výkon hostů v ve druhém dějství po zaslouženém vyrovnání volal.

Od prvních minut přitlačil Del Bosqueho výběr Francii na její polovinu. Sergio Ramos byl blízko gólu po rohovém kopu Xaviho, v radosti mu však zabránila branková konstrukce. Při pokračování akce se ale znovu vrátil míč k obránci Realu Madrid, který ho tentokrát uklidil za záda Llorise a svůj gól oslavil saltem.

Cesc mohl po faulu na Pedra zvýšit, jenže nařízený pokutový kop neproměnil, Lloris se blýskl. Chvíli předtím neuznali rozhodčí podle všeho regulérní gól Meneze.

Ve druhém poločase La Roja až příliš spekulovala s výsledkem. Obrana se pod tlakem netradičně uchylovala k odkopům. Iker Casillas sice hosty nejprve vychytal, jenže v nastaveném čase na půlce zbytečně zariskoval Juanfran, z čehož vznikl rychlý kontr hostů, centr Ribéryho a gólová hlavička Girouda.

Remíza je zaslouženým výsledkem, Del Bosqueho může mrzet pouze způsob, jakým jeho mužstvo naložil s dobře rozehraným duelem. Kaňkou na zápase byla také zranění Silvy, Arbeloy a Benzemy, kteří museli střídat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace