Gatti se po Casillasovi opřel i do Messiho a Neymara

Hugo Gatti (© uypress.net)

Bývalý brankář Hugo Gatti byl přezdívaný El Loco. Blázen. A některá jeho prohlášení dávají tušit, proč tomu tak bylo.

Nyní 67letý Gatti, jenž si během hráčské kariéry vyzkoušel například angažmá ve slavných klubech River Plate a Boca Juniors, se před třemi roky opřel do Ikera Casillase. Gólmana Realu Madrid mnozí odborníci považují za nejlepšího na světě, podle Argentinec to ale vidí jinak: "Casillas je hrozný brankář. Všechno vyráží a vůbec nezná základy, jak si počínat ve vápně."

Nyní se terčem bláznivé kritiky stal Lionel Messi, nejlepší hráč zeměkoule posledních let. "Nejlepším hráčem byl nepochybně Pelé. Pak Di Stéfano, Cruyff a Maradona. Messi by v jejich době vůbec nehrál, seděl by na lavičce náhradníků. A to platí pro všechny hráče současné Barcelony, o které se mluví jako o nejlepším týmu světa. Dnešní fotbal nemá kvalitu, proto Barcelona vypadá lepší."

"Je ostuda, když nejlepší hráč Jižní Ameriky jde prosit Messiho o dres. Vypadal jak nějaký fanatický fanoušek," uvedl Hugo Gatti na adresu Neymara. Devatenáctiletý útočník je největší klenot současné Brazílie, o kterého se zajímají nejslavnější evropské celky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace