Geijo o přestupu nepřemýšlí, soustředí se na Granadu

Alex Geijo (© marca.es)

Alex Geijo vládne pořadí střelců Segunda División, útočník Granady spekulace o možném přestupu do nejvyšší souteže neřeší.

"Každý fotbalista by si rád zahrál za Real Madrid, protože má úžasnou historii. Pokud jde o reálné nabídky, tak abych řekl pravdu, tak nevím, jestli nějaké přišly. Teď to neřeším, soustředím se na hru a střílení branek za Granadu. Až do léta nechci slyšet ani slovo, až pak budu svoji budoucnost řešit," uvedl Geijo, jenž svými góly táhne nováčka soutěže.

"Nerad si dávám nějaké cíle, pokud jde o počet vstřelených gólů, ale letos bych se rád dostal alespoň na hranici 25 branek. Kdybych si měl vybrat, jestli vyhrát Trofeo Pichichi, nebo postoupit s Granadou do Primery, samozřejmě bych volil to druhé."

Granada je po 25 kolech na čtvrtém místě tabulky se ztrátou 9 bodů na přímý postup, naděje na přesun mezi elitu tak Andalusané vkládají do play-off o třetí postupové místo, novinky letošní sezóny. Geijo prozradil trojici, která si podle něj v příští sezóně vyzkouší Primeru: "Celta Vigo, Betis a... Granada!"

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace