Gimnàstic a Valladolid změnily trenéry

Juan Carlos Oliva. (© marca.es)

Dalším dvěma celkům Segundy došla trpělivost a vyměnily trenéry. Tentokrát přišli o práci lodivodi Gimnàsticu a Valladolidu.

Domácí porážka Katalánců s Villarrealem B v poměru 1-2 se stala osudnou Luisi Césarovi. Gimnàstic se pod jeho vedením propadl na poslední místo soutěže se ziskem 12 bodů z 15 utkání.

Nástupcem Luise Césara byl do konce letošní sezóny jmenován Juan Carlos Oliva, jehož úkol je jediný, a sice dostat mužstvo do klidného středu tabulky. Právě to je vzhledem k síle kádru minimální cíl, soudí vedení klubu. Oliva v minulosti vedl například Alavés, Villarreal B nebo Salamancu.

Nová tvář bude obývat také lavičku Valladolidu. Jeden z favoritů na postup do nejvyšší soutěže je v tabulce až na sedmé pozici, což byl hlavní důvod, proč dostal vyhazov Antonio Gómez.

Ani Pucela nezůstala bez trenéra dlouho, tým převzal Abel Resino, jenž podepsal smlouvu do konce letošní sezóny s opcí na další. Ta bude uplatněna v případě, že se Valladolid vrátí mezi dvacítku nejlepších španělských celků.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace