Guardado se chce ve Valencii prezentovat hlavně bojovností

Andrés Guardado (© marca.es)

Andrés Guardado je jednou z nových tváří Valencie pro nadcházející sezónu. Mexičan chce na Mestalle udělat další krok v kariéře.

Fanouškům Netopýrů slibuje zejména bojovnost: "Jsem bojovný fotbalista a profesionál. Žádný balón pro mě není ztracený, na hřišti nechávám vše. Až poté se může projevit talent. Věřím, že se má hra bude příznivcům líbit."

Guardado nešetřil chválou na nového zaměstnavatele, kterému se upsal zdarma poté, co mu skončila smlouva v Deportivu: "Valencia je velkým klubem, který má jméno i na mezinárodní scéně. Nemohu se dočkat zápasů v Lize mistrů, vždy bylo mým snem zahrát si v nejlepší klubové soutěži. Mám dostatečné zkušenosti, byl jsem na dvou Mundialech, což mi pomůže se s novou výzvou poprat."

Reprezentačnímu záložníkovi se nezamlouvá Valencia pouze po fotbalové stránce, neboť přiznal, že paella, místní specialita, patří mezi jeho oblíbené pokrmy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace