Guardiola: Real Madrid je zaslouženým mistrem, ale staly se věci, které se schovaly v našem mlčení

Pep Guardiola (© marca.es)

Pep Guardiola pogratuloval Real Madrid k zisku mistrovského titulu, neodpustil si však jízlivou poznámku.

"Liga je dlouhá, vždy vyhrává ten lepší. Real Madrid je zaslouženým vítězem, ale stalo se mnoho věcí, které se schovaly v našem mlčení. To však nemění nic na tom, že se staly," prohlásil Pep Guardiola po výhře 4-1 nad Málagou.

"Kopali jsme dvě penalty, ale to už je teď jedno. Už je trochu pozdě," dodal lodivod Katalánců k zápasu, v němž se jeho svěřenci prezentovali dalším povedeným výkonem. "Jsem spokojený, protože je vždy těžké hrát, když už je liga rozhodnutá. Ale hráči předvedli dobrý výkon, fanoušci si to užili."

Právě publiku trenér, který po sezóně u týmu po čtyř letech končí, poděkoval: "Jsem jim vděčný za podporu během celých čtyř let, vždy se ke mně chovali skvěle, ať už na hřišti nebo na ulici. Vždy je budu mít v srdci."

"Odcházím, abych znovu získal touhu být součástí fotbalu. Tu v současné chvíli nemám," vysvětlil znovu Guardiola, proč se rozhodl dát si od trénování pauzu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace