Guardiola se bál zlomeniny, Busquetsovo zranění však není vážné

Zranění Sergia Busquetse (© marca.es)

Nepříjemný konec měl zápas proti Realu Sociedad pro Sergia Busquetse, jenž musel být ze hry stažen poté, co se v souboji s jedním z obránců zranil.

Reprezentační záložník nastoupil do utkání jako střídající hráč, po několika minutách však trávník opustil na nosítkách s otevřenou tržnou ranou pod pravým kolenem.

Z tváří Busquetsových spoluhráčů byly patrné obavy, nedlouho po střetnutí, které Barcelona vyhrála 2-1, ale všechny uklidnil mluvčí klubu Xavier Martín, podle něhož nebyly zasaženy vazy ani kosti, což by měla potvrdit další vyšetření. Busquets proto zřejmě bude připraven nastoupit do středeční semifinálové odvety Copy proti Valencii.

Kámen ze srdce spadl i Pepu Guardiolovi: "Pokud Busquets i přes svou reputaci střídal, pak to muselo být bolestivé. Myslel jsem na nejhorší, že to bude zlomenina. Naštěstí to tak vážné nebude. Uvidíme, jestli bude fit už na středeční zápas."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace