Guardiola věří v příchod Alexise Sáncheze i Fàbregase

Pep Guardiola (© sport.es)

Barcelona zahájila letní přípravu, Pep Guardiola věří, že do týmu přijdou dvě velká jména.

Podle trenéra obhájce titulu je nutné posílit pozici útočníka, vyvoleným je Alexis Sánchez z Udinese, jehož přestup je už nějakou dobu na spadnutí.

"Alexis je skvělý hráč a co jsem slyšel, tak i dobrý kluk. Je to on, kdo se nejvíce blíží profilu fotbalisty, kterého hledáme, ale víme, že není snadné hráče takového kalibru získat," prohlásil Guardiola. Sportovní ředitel Barcelony Andoni Zubizarreta dodal, že "jednání jsou ve finální fázi a očekáváme šťastný konec, aby tu s námi Alexis již brzy byl".

Guardiola následně uvedl, že by rád posílil střed pole Cescem Fàbregasem z Arsenalu: "Samozřejmě, že tohle mužstvo ještě jde vylepšit. Čím lepší tým, tím méně problémů budeme mít. Potíže, které nám připraví soupeři na trávníku, řeší hráči, kteří vynikají kvalitou a technikou. Zájem Barcelony o Cesca je známý. Budeme zkoušet ho získat do poslední chvíle. Vloni Arsenal jednat nechtěl, letos je to jiné. Peníze máme na Alexise i Cesca."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace