Guardiola zatím neví, jestli prodlouží

Pep Guardiola (© as.com)

Povede Pep Guardiola Barcelonu i v příští sezóně? Odpověď na tuto otázku zatím nezná ani samotný trenér.

"Nejradši bych prodloužil o pět šest let, protože vím, že nikde mi nebude tak dobře jako tady, ale záleží na pocitech. Nemůžu pracovat v tak velkém klubu, pokud nebudu mít sílu. Zatím nemám jasno, proto nemůžu říci, jestli cyklus skončil, nebo bude pokračovat," prohlásil Guardiola na dnešní tiskové konferenci.

Jedenačtyřicetiletý rodák ze Santpedoru převzal první tým Barcelony po Franku Rijkaardovi v roce 2008 a okamžitě začal sbírat trofeje, mezi kterými jsou i dvě za triumf v Lize mistrů a tři pro vítěze La Ligy.

"Těší mně, že si fanoušci přejí, abych prodloužil, ale pokud bychom nezískali tolik trofejí, třeba by po mně házeli kameny. Pokud klub určí datum, do kterého se mám rozhodnout, pak tak učiním. V minulých letech jsem si byl jistý v lednu či únoru, ale letos chci počkat. Teď se soustředím na každodenní práci," dodal Guardiola, jehož jméno je spojováno s možným přesunem do Itálie či Anglie.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace