Havertzův přestup do Realu asi padá, Bílý balet není ochoten splnit požadavky Chelsea

Kai Havertz (Sky Sports)

Kai Havertz se nakonec do Realu Madrid stěhovat asi nebude. Minimálně určitě ne za stávajících podmínek, kdy Chelsea za svého útočníka požaduje odstupné v astronomické výši 60 milionů eur, což Real nehodlá akceptovat.

Z útoku Realu Madrid už v létě odešli hvězdný ostrostřelec Karim Benzema (Al Ittihad), šikovný křídelník Marco Asensio (PSG) nebo věčný náhradník, kterým po léta býval Mariano Díaz, jemuž končí kontrakt.

Královský klub tak hledá nové hráče do ofenzivy. Trenér Carlo Ancelotti si měl u vedení vyžádat dvě zvučná jména. Jedná se o Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur a Kaie Havertze z Chelsea.

Zatímco u Kanea je jasné, že jednání s Tottenhamem budou na dýl, v případě Chelsea a Havertze se očekával hladší průběh a podle některých zdrojů už mladý Němec měl být jednou nohou v Realu.

Teď to ale vypadá úplně jinak. Chelsea chce za svůj mladý talent 60 milionů eur, což se Realu vzhledem k Havertzově nestabilním výkonům zdá poněkud moc, a to i s přihlédnutím k faktu, že hráč není úplně pevným článkem základní sestavy.

V Realu by se Havertz také nejspíš pohyboval na hraně základu a lavičky náhradníků, proto španělský velkoklub nehodlá za jeho služby utratit tolik, kolik Londýňané nyní požadují. Podle Fabrizia Romana teď Chelsea čeká, že ji s nabídkou osloví jiné kluby.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace