Higuaín musí na operaci, Mourinho se zlobí

Mourinho bude Higuaína postrádat až šest měsíců. (© as.com)

Gonzalo Higuaín musí své problémy s vyhřezlou ploténkou vyřešit operací, po které ho čeká několikaměsíční rehabilitace.

Real Madrid to potvrdil v prohlášení zveřejněném na oficiální webové stránce klubu: "Po dohodě s lékaři klub, hráč i jeho rodina souhlasili s operací, která by měla vyřešit problémy Gonzala Higuaína s vyhřezlou ploténkou."

Higuaín začal pociťovat potíže před měsícem. Už tehdy se mluvilo o operaci, ale nakonec byla zvolena konzervativní léčba, která však kýžené výsledky nepřinesla. Nyní by argentinský útočník mohl být mimo hru až půl roku, což by pro něj znamenalo předčasný konec sezóny. Mírnější prognózy ale mluví o absenci v délce dvou měsíců.

To rozzlobilo José Mourinha, který si na tiskové konferenci postěžoval: "Před měsícem jsme se s lékaři shodli, že operace je nevyhnutelná, ale pak přišel nějaký osvícenec mimo klub, který začal mluvit o možnosti vyléčit Gonzala bez operace. Stokrát opakovaná lež se často stane pravdou, jenže tentokrát museli osvícení změnit názor a my budeme bez Gonzala šest měsíců. Mrzí mě to kvůli němu i kvůli týmu, ale jsem rád, že máme kvalitní doktory, kteří měli pravdu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace