Higuaín zůstane, tvrdí Mourinho i hráčův bratr

Gonzalo Higuaín (© marca.es)

Gonzalo Higuaín chce odejít z Realu Madrid. Takové informace se v posledních týdnech šířily tiskem, José Mourinho je však popřel.

Právě nedůvěra v Argentincovy schopnosti ze strany trenéra byla uváděna jako důvod, proč měl Higuaín chtít ve snaze získat více minut na hřišti Bernabéu opustit. Spekulovalo se zejména o francouzském PSG a anglické Chelsea. José Mourinho ale prohlásil, že El Pipita není na prodej.

"Možná, že přijde nabídka ve výši 40, 50 nebo 60 milionů eur, ale Real Madrid ho nechce prodat. Nemám v tomto ohledu žádný problém. Moje útočná dvojice pro příští sezónu bude Benzema a Higuaín," prohlásil portugalský bouřlivák.

Dohady o možné změně působiště smetl ze stolu i Higuaínův bratr Federico, jenž hraje v Argentině za Colón: "Můj bratr Gonzalo z Realu Madrid neodejde. Je v klubu spokojený a cítí podporu. Pokud si novináři myslí, že má problémy s Mourinhem, pak se mýlí. Ne vše, co se píše, je pravda."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace