Hugo Mallo zkritizoval gólovou oslavu Lucase Péreze

Oslava Lucase Péreze (© marca.es)

Galicijské derby mezi Celtou Vigo a Deportivem sice nenabídlo pohledný fotbal, zato pořádnou porci emocí a kontroverze. Hodně se mluví zejména o gólové oslavě Lucase Péreze.

Fotbalista, jenž je v klubu na hostování z Arsenalu, prožívá nepříliš povedenou sezónu, v níž byl často kritizován vlastními fanoušky. Jeden z nich v místě hráčova údajného bydliště posprejoval zeď vzkazy "Žoldák Lucas Pérez" a "Lucasi Pérezi, odejdi". Anonym však neměl aktuální informace, což mu vysvětlil jeden z místních, jenž k nápisům připojil lístek s výtkou: "Lucas Pérez tu už nebydlí, debile."

Ve včerejším zápase si Lucase dobírali i příznivci Celty Vigo, kteří ironicky skandovali: "Lucas Pérez do reprezentace." Forvard Deportiva se jim "pomstil" vyrovnávající brankou v nastaveném čase, která určila konečný stav na 1-1, a kontroverzní oslavou, při níž na prstech ukázal číslovky 6 a 0, čímž poukázal na fakt, že zatímco sestupující Deportivo nasbíralo během své historie již šest pohárů, Celta Vigo na svůj první stále čeká.

Oslavu Lucase Péreze zkritizoval obránce Celty Hugo Mallo: "V situaci, v jaké Deportivo je, nemůže hráč taková gesta dělat. Nejsou v pozici, aby mohli machrovat. Nejde jen o Lucase. Ale je to jejich věc, dělají, co uznají za vhodné."

Celta Vigo remízovým výsledkem přišla o možnost postoupit do Evropské ligy. Její příznivci si proto ulevili i dalšími pokřiky, a sice "Příští rok Depor - Celta B", "Do Segundy, olé" či "Zlatý míč Luisinhovi".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace