I letos budeme trpět, přiznává Adrián

Adrián (© as.com)

Pokud se naplní předsezónní předpoklady, bude v letošním ročníku Primery Racing jedním z hlavních kandidátů na sestup.

Kantábrijci získali na přestupovém trhu pouze Lautara Acostu a Christiana Stuaniho, několik důležitých hráčů naopak odešlo. Klub je ve finanční krizi, nedařilo se mu ani v přípravě, kde zaznamenal jediné vítězství, a to nad amatérským celkem z Kuvajtu Al Jahra.

"Je pravda, že jediná výhra vzbuzuje pochybnosti, ale od úvodu přípravy opakujeme, že klíčové je zejména nabrat fyzickou kondici," říká Adrián González. "Musíme být pozitivní, i když chápu nervozitu fanoušků. I letos budeme trpět do poslední chvíle, jako tomu bylo vloni. Tomu se společně s několika dalšími týmy zřejmě nevyhneme."

Racing má problémy hlavně s obranou a standardními situacemi. "Není to jenom věc beků, musí pomáhat celý tým. Pravdou je, že máme mladé obránce, ale oni potřebují hrát, aby nabrali zkušenosti," uzavírá Adrián, jenž se zřejmě přesune z kraje zálohy do jejího středu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace